Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.
Raakasuklaahasselpähkinä on klassikkoherkku, jossa yhdistyy suussa sulava raakasuklaa ja aromikas hasselpähkinä. Toisiaan täydentävä makupari on oiva valinta parempiin herkuttelu- ja välipalahetkiin, sekä monipuolinen lisä leivontaan ja jälkiruokien viimeistelyyn.
Foodinin raakasuklaahasselpähkinä valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo hasselpähkinän tummaan raakasuklaaseen.
Ainesosat:
Raakasuklaa* 60% (kookossokeri*, kaakaovoi*, kookosmaitojauhe*, kaakaonibs*), HASSELPÄHKINÄ* 40% / Råchoklad * 60% (kokossocker *, kakaosmör *, kokosmjölkpulver *, kakaonibs*), HASSELNÖT* 40%
Luomu
Vegaaninen.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).